Fakültemiz "İstiklâl'in Sesi; Mehmed Âkif" Adlı Program Düzenledi

Fakültemiz, İstiklâl Marşı’nın kabulünün 99’uncu Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle program düzenledi. 

Fakültemiz öğrencilerinden Rüveyda Aslan ve Aytekin Kaya'nın sunumunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, yine öğrencilerimizden Fatma Seher Arıcı günün anlam ve önemine binaen konuşma yaparken, Hilal Azalma ve Volkan Uzun ise Cahit Sıtkı Tarancı'nın İstiklâl Marşı'nı Dinlerken ve Mehmed Âkif'in Bülbül şiirlerini yoğun duygularla okudular.

Programın panel şeklinde devam eden ikinci bölümünde ise İslâmî İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Naci Önal'ın başkanlığında, sırasıyla İslâmî İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Aydın, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü'nden Doç. Dr. Bülent Çelikel ve Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Dr. Nilüfer Tanç konuşmalarını yaptılar.

Panel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük tarafından panelistlere teşekkür belgesi takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.



 

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2020 12:39 Okunma Sayısı : 2188

Son Haberler